Több mint 30 éves gyümölcstermesztési tapasztalattal és komplex hűtőházi tevékenységgel állunk partnereink rendelkezésére.

Hűtőházunk Ráckevén található, ahonnan könnyen elérhető Budapest déli agglomerációja és az M0-ás körgyűrű.

Cégvezetés

Major Zsolt

Ügyvezető / Tulajdonos

dunafrost@dunafrost.hu

ifj. Major Zsolt

Ügyvezető / Tulajdonos

+36 (20) 559 1899
dunafrost@dunafrost.hu

Kuthy László

Termelési és Műszaki Igazgató

+36 70 422 1507
kuthy.laszlo@dunafrost.hu

Társaságunk 1990-ben kezdte meg működését, teljes egészében magyar tulajdonú családi vállalkozásként, kezdetben gyümölcstermesztéssel.

A folyamatos fejlődésnek köszönhetően 17ha szuperintenzív öntözéssel, jégvédő hálóval ellátott almaültetvény, 65ha csepegtető öntözéssel berendezett, gépi betakarításra telepített meggyültetvény került kialakításra. Az általunk termelt alma és meggy fajtaszerkezete megfelel a hazai és a nyugat-európai vásárlói szokásoknak, ismertek a piacon.

A kedvező természeti adottságoknak, művelési módnak és a megfelelő fajtáknak köszönhetően kiváló minőséget tudunk előállítani.

Tevekénységünk 2015-ben a ráckevei mirelit hűtőház megvásárlásával bővült, azóta jelentős korszerűsítésen esett át a hűtőrendszer, és a gyorsfagyasztó kapacitás is megújult.

A 2021-ben újraindult hűtőházban 4 tárolóteremben 5000 rakat mennyiségű árut tudunk egyidejűleg tárolni -18C° alatti hőmérsékleten.

Saját kapacitásunk elsősorban nagy tömegű (tömb) tárolást tesz lehetővé, de a telephely alkalmas disztribúció kiszolgálására is. Komissiózásra alkalmas, hűtött rámpával rendelkezünk, 10 db dokkoló kapuval és a megfelelő adminisztrációs helységekkel.

Élelmiszer feldolgozó üzemünk teljesen új 3t/h kapacitású folyamatos fagyasztó alagúttal (kétszalagos, fluidizációs rendszerű) valamint meggy- és szilva feldolgozására alkalmas technológiai berendezésekkel felszerelt, melynek része a szín szerinti osztályozó is.


Tevékenységeink során, rendkívül nagy hangsúlyt fordítunk az élelmiszerbiztonságra, termékeink minőségére és vevőink megelégedettségére.
0 ha
almaültetvény

Szuperintenzív öntözéssel, jégvédő hálóval ellátott almaültetvények.

0 ha
meggyültetvény

Csepegtető öntözéssel berendezett, gépi betakarításra telepített meggyültetvény.

0
hűtőterem

Egyenként 1250 rakat tárolására alkalmas, 40 x 25 méteres termek.

0
rakat hűtőkapacitós

Nagy tömegű (tömb) tárolás -18C° alatti hőmérsékleten.